Share |

AITIO 267 - edustustilat yrityksellesi

Aitio 267 sijaitsee Hartwall Areenalla, jossa järjestät yrityksesi kokous- ja edustustilaisuudet tasokkaiden tapahtumien yhteydessä

Voit vuokrata aition jääkiekko- ja urheilutapahtumiin, konsertteihin kuin myös kokous- ja edustustilaisuuksiin yrityksesi tarpeiden mukaisesti. aitio_4_w.jpg

Aitio 267 sijaitsee 2. aitiokerroksessa, josta on esteetön näkyvyys koko kentälle jääkiekko- ja urheilutapahtumissa. Aitioon kuuluu myös omat istumapaikat aition edessä.

Voit kutsua vieraasi Aitio 267:n edustaviin tiloihin nauttimaan tarjoiluista hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, ja siirtyä sitten aitiokatsomoon (nro 110) katsomaan konserttia (konserteissa, joissa aitio jää lavan taakse) tai nauttia kisatunnelmista aition edustalla sijaitsevista, omista aitiopaikoista, sekä jatkaa iltaa aitiossa vielä tapahtuman tai konsertin jälkeen.

Aitio on vuokrattavissa myös yksittäisiin kokous- tai edustustapahtumiin, kun tarvitset edustavan ja tyylikkään tilan käyttöösi, erinomaisilta yhteyksisltä Helsingin Pasilasta.